Добрoдојдовте!

Големиот раскошен простор, луксузниот ентериер и
храна блиска на најсовремените европски кујни
наговестуваат чувство на ексклузивитет и интересно гастрономско искуство. Новоотворениот ресторан ГОЛД КЛУБ располага со сала со капацитет од 250 до 350 гости. Идеално место за сите видови свечености, прослави, коктели и приеми.

 

Просторот концепциски овозможува организација на конференции, семинари и комерцијални презентации.

 

Контакт

Tel: +389 2 2656 722
+389 78 710 312
+389 2 3137 095

goldklub@t-home.mk

goldclub на facebook